A borászat továbbra is családi kézben van, és a magas minőségű borok iránti szeretetünk és elkötelezettségünk hajtja. Organikusan termesztett és gondosan válogatott szőlőink olyan ízt nyújtanak, amely több helyi és nemzetközi díjat is elnyert.
A borászat továbbra is családi kézben van, és a magas minőségű borok iránti szeretetünk és elkötelezettségünk hajtja. Organikusan termesztett és gondosan válogatott szőlőink olyan ízt nyújtanak, amely több helyi és nemzetközi díjat is elnyert.
Kiváló minőségű borainkat kizárólag a saját magunk által termesztett szőlőkből készítjük. Miért tartjuk ezt igazán fontosnak? Mert így tudjuk kontrollálni a borkészítés teljes folyamatát, hiszen a borkészítés nem a szürettel, hanem a szőlőültetvényben a metszéssel kezdődik el. Már ott meghatározzuk a jövő évi termés mennyiségét és ezzel a szőlőből készíthető bor minőségét is.
BővebbenMint a mezőgazdasági ipar része, teljes mértékben függünk környezetünktől, ahogyan az is tőlünk. Ezért termesztjük terményeinket organikusan és fenntartható módon.